.

Vraag een proefles aan

De proefrijles is geheel vrijblijvend en gratis.

Ervaring van de maand

Op mijn 28e heb ik dan toch maar besloten dat het tijd werd om mijn rijbewijs te halen. Mijn broertje en zusje hebben allebei hun rijbewijs bij ROadwise gehaald, En na wat vergelijken op het internet en hun ervaringen kwam ook ik bij ROadwise uit. En het is zeker een aanrader! Het waren hele fijne lessen, je krijgt duidelijke uitleg en Ro blijft altijd rustig als er iets fout gaat. Dit zorgde er bij mij voor dat ik mij altijd op mijn gemak voelde!
Gelukkig zij het geen lessen waarbij de instructeur alleen maar wat zegt om instructies te geven, maar is er zeker plek voor een leuk gesprek en humor! Ook ben ik tijdens mijn 1e rijexamen meteen geslaagd en geniet in inmiddels een paar weken van mijn rijbewijs. Ro heel erg bedankt en ik zal jou zeker bij iedereen aanraden! 

Annick HubertsLees alle ervaringen

Nieuws

Maak keuze uit al onze pakketten, ook de samengestelde! 

Make a Wish

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij bestellen onze kantoor benodigdheden gedeeltelijk bij Buy-Aid. Dit doen wij omdat we d.m.v. dit concept op een leuke manier meedoen aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wat ons hierbij aanspreekt is dat het ten allen tijde vrijblijvend is.

Door onze producten bij Buy-Aid te bestellen wordt er met een gedeelte van de opbrengst een goed doel gesteund en denken we anderzijds aan het milieu omdat de producten grotendeels milieuvriendelijk zijn.
Het leuke is dat we er ethisch verantwoorde kwaliteitsproducten voor terug krijgen waar we wat aan hebben!

Make A Wish Nederland

Door onder andere pennen en memoblokjes te bestellen bij Buy-Aid maak je als bedrijf zijnde meer wensdagen mogelijk voor kinderen in Nederland met een levensbedreigende ziekte.

D.m.v. een wensdag kan een ziek kind voor een dag echt even kind zijn in plaats van patiënt. Ook draagt een wensdag bij in het herstelproces omdat dit kinderen meer kracht geeft om door te vechten.

Het logo van Make A Wish prijkt ook op deze producten en het leuke is dat iedereen bijgaand een mooie bedankbrief ontvangt waarin netjes wordt bedankt voor de steun en waarin een voorbeeld van zo’n mooie wensdag staat die hiermee mede mogelijk wordt gemaakt.

nieuwsafbeelding

SPECIALE AANBIEDING

Geniet van onze speciale aanbieding:

20 lessen inclusief praktijkexamen voor maar € 900,-

nieuwsafbeelding