.

Vraag een proefles aan

De proefrijles is geheel vrijblijvend en gratis.

Ervaring van de maand

Op mijn 28e heb ik dan toch maar besloten dat het tijd werd om mijn rijbewijs te halen. Mijn broertje en zusje hebben allebei hun rijbewijs bij ROadwise gehaald, En na wat vergelijken op het internet en hun ervaringen kwam ook ik bij ROadwise uit. En het is zeker een aanrader! Het waren hele fijne lessen, je krijgt duidelijke uitleg en Ro blijft altijd rustig als er iets fout gaat. Dit zorgde er bij mij voor dat ik mij altijd op mijn gemak voelde!
Gelukkig zij het geen lessen waarbij de instructeur alleen maar wat zegt om instructies te geven, maar is er zeker plek voor een leuk gesprek en humor! Ook ben ik tijdens mijn 1e rijexamen meteen geslaagd en geniet in inmiddels een paar weken van mijn rijbewijs. Ro heel erg bedankt en ik zal jou zeker bij iedereen aanraden! 

Annick HubertsLees alle ervaringen

Wat kun je van ons verwachten

Ons doel is om je zo snel mogellijk vol zelfvertrouwen klaar te stomen voor het praktijkexamen.

Het praktijkexamen bestaat uit:

  • voertuigbeheersing (hoe ga jij met de auto om, bijv. Kun je wel schakelen?)
  • voorbereiding-en controlehandelingen (bijv. Kijk je wel goed in de spiegels?)
  • verkeersdeelname (ben je bijv. niet te bang om in te voegen?)

 

Dit examen duurt 55 min.

Wij bieden je daarbij de mogelijkheid om theorielessen via ons te volgen. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen zowel open als multiple choice vragen. Je kunt bij ons kiezen tussen een boek, cd-rom of een link waarmee je kunt oefenen voor het theorie-examen. Als je dit examen hebt gehaald, kunnen we een datum reserveren voor het praktijkexamen.

 

Naast het theorie-examen en het praktijkexamen is het ook raadzaam om de tussentijdse toets te doen.

 

De tussentijdse toets (T.T.T) wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Deze toets geeft je een beeld van hetgeen je al goed beheerst en wat eventueel nog aandachtspunten zijn. Als je de bijzondere verrichtingen goed hebt verricht krijg je vrijstelling daarvoor bij het praktijkexamen. Als je een tussentijdse toets hebt afgesproken zorg dan dat je een geldig legitimatiebewijs en je theoriecertificaat bij je hebt.