.

Vraag een proefles aan

De proefrijles is geheel vrijblijvend en gratis.

Ervaring van de maand

Ik had wat rondgekeken en een proefles aangevraagd bij ROadwise. Ik voelde me direct op m'n gemak bij Ro. De lessen waren leerzaam en Ro neemt de tijd om uit te leggen. Ik vond het altijd relaxed rijden omdat Ro er geen druk op zet en hij heeft een fijne manier van feedback geven. Daarnaast kun je ook nog goed lachen met Ro. Ik beveel ROadwise zeker aan bij iedereen. Ik ben in een keer geslaagd voor m'n rijbewijs en dat heb ik zeker te danken aan Ro en de manier waarop hij de lessen geeft. 

Peter GoedhartLees alle ervaringen

Wat kun je van ons verwachten

Ons doel is om je zo snel mogellijk vol zelfvertrouwen klaar te stomen voor het praktijkexamen.

Het praktijkexamen bestaat uit:

  • voertuigbeheersing (hoe ga jij met de auto om, bijv. Kun je wel schakelen?)
  • voorbereiding-en controlehandelingen (bijv. Kijk je wel goed in de spiegels?)
  • verkeersdeelname (ben je bijv. niet te bang om in te voegen?)

 

Dit examen duurt 55 min.

Wij bieden je daarbij de mogelijkheid om theorielessen via ons te volgen. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen zowel open als multiple choice vragen. Je kunt bij ons kiezen tussen een boek, cd-rom of een link waarmee je kunt oefenen voor het theorie-examen. Als je dit examen hebt gehaald, kunnen we een datum reserveren voor het praktijkexamen.

 

Naast het theorie-examen en het praktijkexamen is het ook raadzaam om de tussentijdse toets te doen.

 

De tussentijdse toets (T.T.T) wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Deze toets geeft je een beeld van hetgeen je al goed beheerst en wat eventueel nog aandachtspunten zijn. Als je de bijzondere verrichtingen goed hebt verricht krijg je vrijstelling daarvoor bij het praktijkexamen. Als je een tussentijdse toets hebt afgesproken zorg dan dat je een geldig legitimatiebewijs en je theoriecertificaat bij je hebt.