Vraag een proefles aan

De proefrijles is geheel vrijblijvend en gratis, bij aankoop van een van onze pakketten.

Ervaring van de maand

Onwijs goeie rijschool , leerzame en leuke gezellige lessen , en in 1x geslaagd dankzij ro ! Hartstikke bedankt

Selena BoermanLees alle ervaringen

Ervaringen

De ervaringen lopen erg uiteen. Van enthousiast tot geniaal! Bekijk hier een paar reacties van onze leerlingen.


ROadwise: veilig, zeker en vertrouwd

Na jaren twijfelen en uitstellen, besloot ik op mijn 35ste mijn rijbewijs te gaan halen. Via een vriendin kwam ik bij ROadwise terecht. Voor de eerste les was ik heel nerveus. Ik heb denk ik wel tien minuten voor het raam staan kijken of Ro er al aan kwam. Toen Ro aanbelde en zich voorstelde waren mijn eerste zenuwen weg. Ik had toen al het gevoel dat het goed zou komen. Tijdens de rijlessen wist Ro mij vertrouwen te geven; niet alleen door zijn persoonlijkheid maar ook door zijn expertise. Ro legt alle handelingen en situaties goed uit en geeft complimenten wanneer je de handelingen goed uitvoert. De sfeer tijdens het rijden is fijn en relaxt. Naast het autorijden en de theorie is er ruimte voor gesprekken over bijvoorbeeld voetbal, maar ook over levensfilosofie. Daarnaast kun je lachen met Ro. Wanneer je, vooral in het begin, een les hebt gehad die minder goed is verlopen, weet Ro je altijd weer het vertrouwen te geven voor de volgende les. Zelf heb ik ervoor gekozen om binnen een tijdsbestek van vier maanden mijn rijbewijs te halen. Ro heeft deze periode goed gepland met opbouwende lessen tot het einddoel, het examen. Ik kan, met dank aan Ro, vertellen dat ik het rijexamen in één keer heb gehaald. Ik rij inmiddels met veel plezier door het hele land met af en toe Ro in mijn gedachten naast mij.

Ervaring van Rachel Boertjens

Na mijn 18e verjaardag ben ik al snel begonnen met de rijlessen bij ROadwise. Nog nooit had ik achter het stuur gezeten en dus verwachtte ik er niet veel van. Het viel me alles mee! Een heus natuurtalent bleek ik niet te zijn maar het rijden ging steeds soepeler en vertrouwder. Dankzij Ro op de stoel naast me bleef ik ook in de lastige situaties tamelijk rustig en werd de auto, het verkeer en het rijden me vertrouwd. Inmiddels heb ik mijn rijbewijs en rij ik met trots door Zwolle, ROadwise bedankt!

Ervaring van Zelinah Theis

Voor alle extra lessen, extra tips maar vooral bedankt voor alle gave uren in de BMW! Dat rijbewijs is zeker het mooiste pasje in de portomonee! Succes verder met ander F1-coureurs op te leiden! p.s. Ik zal toeteren als ik de BMW langs zie rijden!

Ervaring van Folkert Stuij

Beste Ro,
Hartelijk bedankt voor al je geduld, gezelligheid en natuurlijk je advies. Ik heb veel van je mogen leren, onze deur staat altijd voor je open. Ik wens jou een geweldige loopbaan als rijinstructeur, ik hoop dat ROadwise een succesvolle rijschool mag blijven want dat heb je verdiend.

Ervaring van Svetlana Quiviengele

En toen was daar het moment; ik wilde een afspraak maken voor mijn eerste rijles. Na een paar rijscholen gebeld te hebben, kwam ik eracher dat ik rekening moest houden met een wachtlijst van toch zeker 3 maanden. Omdat ik dat te lang vond besloot ik verder te gaan zoeken; en zo kwam ik op de site van "ROadwise". Ik las dat je bij ROadwise nooit te maken zou krijgen met een chagrijnige instructeur. 'Dat zou mij van pas kunnen komen' dacht ik, mijzelf en mijn aanleg voor autorijden zo een beetje inschattend. Maar eigenlijk kon ik mij niet voorstellen dat het echt waar zou zijn. Toch besloot ik te bellen. Als ik gewild had kon ik nog de volgende dag beginnen... Ik heb met veel plezier rijles gehad van Ro, hij heeft mij veel geleerd, het was gezellig en inderdaad nooit chagrijnig! Als ik het nog eens zou moeten doen, ging ik weer voor ROadwise:-)

Ervaring van Ankie Hoving

Ik kreeg ROadwise getipt van een vriendin, en wat ben ik blij dat ik gekozen heb om bij Ro te lessen! Het was wel wat spannend, in het begin: voor het eerst had ik controle over een auto. Maar die spanning mocht de pret niet drukken - Ro is een bijzonder gezellige, aardige man, die weet hoe hij les moet geven. Kortom, de perfecte instructeur! Middels deze ervaring wil ik je nogmaals bedanken, voor de toffe en leerzame lessen. Ergens zal ik het gaan missen, maar ik ben maar wat blij dat ik nu toch dat pasje in m'n portemonnee kan stoppen!

Ervaring van Sebastiaan Nijland

Ik kwam ROadwise op het spoor via het internet, ondertussen was ik een halfjaar 18 en ik wou graag beginnen met lessen. Op de een of andere manier trok ROadwise mij het meest. Uiteindelijk heb ik besloten om hier te beginnen.
De ochtend dat het ging gebeuren was ik behoorlijk gespannen. Dit hield aan tot hij aanbelde en zich voorstelde, daarna voelde ik mij gelijk op mijn gemak!
Ro is een erg fijne leraar, erg rustig, legt alles duidelijk uit en geeft je de vrijheid. Ik vond het erg tof om hem naast me te hebben tijdens de rijlessen, ook omdat je er goed mee kon lachen.
Bedankt voor de hulp bij het behalen van mijn rijbewijs en de toffe rijlessen!

Ervaring van Jeroen Bisschop

24 juni 2011 was het dan zo ver, mijn eerste rijles bij ROadwise. Toen ik Ro zag en zich voorstelde waren mijn eerste zenuwen direct al weg. Tijdens de rijlessen wist Ro mij direct al vertrouwen te geven, door zijn manier van lesgeven.
Wat ik altijd heel prettig vond, is dat Ro altijd rustig bleef ondanks ik wel eens keer op keer de zelfde fouten maakte. Een chagrijnige bui bij Ro heb ik nog nooit meegemaakt, Ro is altijd even vrolijk en lachen kun je dan ook altijd met Ro.
Ik heb een ontzettende leuke tijd met Ro gehad. Lieve Ro, met deze ervaring wil ik je nogmaals bedanken, voor de fijne en leerzame lessen.

Ervaring van Stefanie IJsselstein

Nadat mijn broer en een vriend ook bij ROadwise hadden gelest, was het voor mij ook tijd. Heb mijn examen, theorie en praktijk, ook in een keer gehaald. Het lessen was perfect; er werd genoeg tijd genomen om je alles uit te leggen en bovenal was de sfeer goed. Ook voor het examen werd alles uitgelegd wat je gevraagd kon worden en wat je kon verwachten tijdens het examen. Er werd flexibel omgegaan met de lessen en hij was altijd stipt op tijd. Verder kan ik het iedereen aanraden voor een leuke en betaalbare lestijd. Ro; Bedankt!

Ervaring van Robert Inkelaar

Hoe ik bij ROadwise ben gekomen is door een vriendin van mij die begon met rijlessen en zei dat ik best een keer mee mocht rijden om te kijken hoe het was. Ik was erg onder de indruk. Ik vond het meteen een erg gezellige man en hij legde alles goed uit. Een vriendin van mij regelde me eerste afspraak en zo ben ik er gekomen. Ik heb mij rijlessen als erg bijzonder, leuk en leerzaam gevonden.
Ik heb onwijs leuke tijd gehad bij Ro in de auto...heb vaak dubbel gelegen maar ben er ook een heleboel door opgestoken. Nu heb ik me rijbewijs en rij lekker zelf rond door de stad maar zal de gezelligheid wel erg missen!
Nou Ro, ik wens je het aller aller beste toe! En ik hoop dat je nog veel leuke mensen in de auto mag hebben en ik zal je vast en zeker wel een keer voorbij zien rijden! Bedankt voor de leerzame, gezellige rijlessen!

Ervaring van Paulina Babiarz

Ik heb erg uitgekeken naar het moment dat ik mocht beginnen met autorijden. Toen ik eindelijk 18 werd, hadden mijn ouders op mijn verjaardag m'n eerste les geregeld. Dat was ontzettend leuk! Ik heb in vrij weinig lessen mijn examen in een keer gehaald, daar ben ik heel erg blij mee! Dus bij deze wil ik Ro hartelijk bedanken voor de lessen. Hij heeft me steeds goede feedback en uitleg gegeven waar ik veel aan heb gehad. Ook zijn geduld was erg prettig. Bedankt Ro!

Ervaring van Lize Winkelaar

Dankzij mijn twee zussen, die niets dan goeds over ROadwise te zeggen hadden, heb ik besloten hier ook te gaan lessen. Ik had van tevoren al wel een positief beeld van Ro en dat is tijdens de lessen niet meer veranderd. Ro wist me vertrouwen te geven in het verkeer, gaf vakkundige uitleg bij elke verkeerssituatie en was niet chagrijnig te krijgen. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Ro!

Ervaring van Feriño Theis

Vanaf begin af aan was er altijd een goede sfeer en werd alles goed en rustig uitgelegd. We hebben ook wat afgelachen tijdens de rijlessen en hij was nooit in een chagrijnige bui!
Ro nog heel erg bedankt voor de leerzame rijtijd!

Ervaring van Arianne Heideman

Nadat verschillende vriendinnen van mij begonnen waren met lessen bij ROadwise, besloot ik ook om bij ROadwise te gaan lessen. Na veel leuke en leerzame ervaringen te hebben gehoord, mocht ik ze nu zelf ook mee gaan maken. De zenuwen die ik had verdwenen snel, Ro heeft mij erg gerust gesteld en legde alles duidelijk uit. Toen het zover was voor mijn theorie-examen kreeg ik handige tips van Ro en voor het praktijkexamen heeft Ro me helemaal klaargestoomd! Voor mij waren de rijlessen een topervaring, waarin ik me veilig en op mijn gemak voelde bij Ro in de auto! Heel erg bedankt Ro, voor de leuke en leerzame tijd.

Ervaring van Kim van den Berg

Na veel gezocht te hebben op internet kwam ik terecht bij ROadwise wat mij een erg leuke rijschool leek. Dat bleek het ook te zijn, de rijlessen waren echt heel erg gezellig en Ro was altijd in een goede bui! Het was niet alleen gezellig maar ik leerde er ook echt veel, Ro legde het goed en rustig uit wat echt heel fijn was! Heel erg bedankt voor de gezellige leuke ritten in de mooie BMW!

Ervaring van Ilse van Dommelen

...Op zoek naar een goede autorijschool kwam ik via een vriend terecht bij autorijschool ROadwise. Na een proefles ben ik begonnen aan mijn lessenpakket die in goed overleg werd bepaald. Geen druk of verplichting van de instructeur, maar samen in overleg bepaald. De lessen waren nuttig door een goede combinatie van verschillende opdrachten c.q. oefeningen. Daardoor was ik goed voorbereid op het praktijkexamen die ik in één keer heb behaald. Al met al was het een goede tijd en investering. Gezellig, een mooie en prettige auto en bovenal leerzaam! ...

Ervaring van Kristian Geerts

Ik was aan het zoeken voor een leuke betaalbare rijschool. Toen vertelde mijn vriendinnen dat ze aan het lessen waren bij ROadwise.  Na leuke ervaringen gehoord te hebben wilde ik wel graag een kijkje nemen bij de rijschool ROadwise. Ik werd mee gevraagd toen mijn vriendin een les had, zodat ik kon kijken hoe ik het vond in de auto. Ik wist na de eerste paar minuten dat ik graag wilde lessen bij Ro. Toen ik achttien was begon ik direct met lessen. Ik was ontzettend zenuwachtig voor de eerste les. Toen kwam Ro aanrijden in de BMW. Na even in de auto gereden te hebben waren de zenuwen al snel weg. Ro is een toffe vent. En een ontzettend goede rijinstructeur. Hij geeft je vertrouwen en het gevoel dat je het kan. Ro was me niet snel kwijt. Na een aantal theorie-examens en praktijkexamens. Elke keer gaf Ro mij tips verbeterpunten zodat ik het zou halen. Je wilde het zelf natuurlijk halen maar Ro die doet er alles voor dat je het haalt. Ro het gaat je goed, ik zwaai als ik je tegen kom!

Ervaring van Hayley Wright

En half jaar geleden had niemand verwacht dat ik nog een rijbewijs zou halen. En NEE, ik zelf al helemaal niet, op mijn 41e....... Maar dankzij mijn vrouw en door Ro heb ik mijn rijbewijs in 4 maanden gehaald. Mijn vrouw heeft gezocht naar een goede en betaalbare rij instructeur en kwam uit bij ROadwise. En een proefles was snel gemaakt. Toen kwam de dag dat ik een proefles zou nemen, ik was erg zenuwachtig en gespannen. En ik maar denken die komt eerst ff kennis maken en het één en ander uitleggen, maar niets was minder waar. Mocht meteen mee en plaats nemen achter het stuur. Maar door de rust die Ro uitstraalt ging het mij redelijk af. En het ging met de keren dat we samen reden steeds beter af. En ging het ff niet dan was er niets aan de hand, want Ro bleef altijd vrolijk en positief. En zo heeft hij mij er doorheen geholpen. Want ik ben in 1 keer geslaagd. En ik weet zeker dat er nog veel meer zullen slagen. En dat lesje net voor het rij-examen heeft zeker geholpen. Super bedankt Ro voor al die plezierige en leerzame ritjes. Ik zal die ritjes zeker gaan missen maar zal mijn hand opsteken iedere keer als ik je tegenkom en ik achter het stuur zit.

Ervaring van Pedro Timmerman

Na lang zoeken van rijscholen uit eindelijk toch maar gekozen om bij ROadwise te lessen. En ik kan zeggen dat ik er geen spijt van heb gehad, alhoewel het eerst even wennen was raakte ik er al snel aan gewend en vloog de tijd voorbij! Ik heb niet alleen veel geleerd maar ook leuke gesprekken gehad over van alles en nog wat, maar meestal ging het dan uiteindelijk toch wel over auto's . Ook als ik vragen had was dat gelukkig geen probleem en nam hij de tijd om die uit te leggen tot dat het duidelijk was. 
Ro ik wil je nogmaals bedanken voor de leuke en leerzame tijd in de BMW! ( met twinturbo eh)

Ervaring van Mark Poll

Toen ik aan het zoeken was naar een goede rijschool kwam ik ROadwise tegen. Toen ik mij aanmeldde werd ik bijna direct gebeld door Ro voor een proefles. Na de proefles was ik helemaal om, het moest ROadwise worden. Ro gaf mij namelijk vertrouwen in het rijden en bleef altijd rustig en geduldig , ook als het even wat minder ging. Mijn rijbewijs heb ik in een keer gehaald dankzij de goede lessen. Ik heb veel van Ro geleerd en goed advies gekregen voor in de toekomst.
Ro, ik wil je heel erg bedanken voor alle leuke, leerzame en gezellige ritjes door Zwolle! Ik wens je veel goeds voor in de toekomst , je ben een goede rij-instructeur. Die rode BMW kom ik  zeker nog wel eens tegen, ik zal naar je toeteren vanuit mijn autootje!

Ervaring van Jim Popping

Omdat meerdere vrienden van mij lesden bij ROadwise en allemaal slaagden, besloot ik een proefles te nemen. Dit beviel mij goed en ik besloot bij ROadwise te lessen. Ro is een hele vriendelijke en rustige man die dat ook altijd blijft als er wat dingen misgaan. Alles gaat soepel en is duidelijk.
Ro, ik wil je bedanken voor de leerzame en leuke gesprekken. Er is vaak gelachen en ik zou het "bijna" missen. Mijn roze pas kan ik ophalen en ik ben blij dat alles zo snel is gegaan. Dit was nooit gelukt zonder ROadwise. 
Als ik je zie rijden zal ik zeker zwaaien met de gedachte: Dankzij ROadwise ben ik geslaagd. Ik wens je nog heel veel plezier in je werk en tot ziens op de weg. 

Ervaring van Niels Abdioska

Op mijn 27e verjaardag was het eindelijk zover...mijn vriend gaf mij een proefles bij ROadwise cadeau. Omdat de proefles zo goed was bevallen, heb ik gelijk besloten om bij Ro verder te lessen. Elke keer weer vond ik het spannend om achter het stuur te stappen, maar omdat Ro zo ontspannen was en veel geduld met me had, kon ik elke keer mijn zenuwen onder controle houden. Ik had nooit gedacht dat ik mijn rijbewijs zou halen, maar dankzij ROadwise heb ik nu eindelijk mijn rijbewijs en kan ik nu zelf de weg op.
Ro bedankt!

Ervaring van Sanne Visser

Via vrienden ben ik terecht gekomen bij ROadwise, ik heb eerst een proefles gevolgd om zo te kijken of de rijschool aansloot aan mijn wensen. Na de proefles was ik volledig overtuigd, de sfeer was meteen goed en Ro liet mij op een gemoedelijke manier kennis maken met het autorijden. Tijdens de lessen is het altijd gezellig, Ro is áltijd goed gehumeurd! Wat ik zelf erg fijn vond is de korte feedback na de tijd: "Hoe vond je het zelf gaan?", hiermee bespreekt Ro in het kort de les en de aandachtspunten voor de volgende keer. Al met al heb ik erg genoten van de rijlessen bij ROadwise, zeker een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een goede, maar ook zeker een gezellige rijschool!

Ervaring van Aron Mensink

Ik was al een tijdje aan het kijken waar ik als student goedkoop mijn rijbewijs kon halen. ROadwise was met kop en schouder de goedkoopste! De prijs alleen was natuurlijk geen garantie van succes. Daarom heb ik eerst een proefles gedaan wat later veranderde in les 1 van mijn pakket. Geen moment spijt gehad van mijn keuze! Door juiste sturing en coaching kreeg ik de auto vrij snel onder controle. Daarna was het vooral kijken! Dit werd goed bijgestuurd met als resultaat dat ik eerder dan verwacht voor mijn examen ben gegaan. Het resultaat is dat ik nu trots kan zeggen dat ik mijn rijbewijs op zak heb. ROadwise was zeker de investering waard en een aanrader voor een ieder! Een gezellige en flexibele rijschool! 
Nogmaals bedankt, woensdag mag ik mijn pasje ophalen...kan niet wachten:p 
Veel succes nog met alle lessen en examens.
En wie weet tot gauw!

Ervaring van Mike L'Acosta

Op aanraden van klasgenoten heb ik voor mijn rijlessen voor ROadwise gekozen. Ik wilde in een korte periode mijn rijbewijs halen en dat was bij Ro geen probleem. Hij was erg flexibel bij het maken van afspraken zodat ik in 8 weken mijn rijbewijs gehaald heb! De rijlessen zelf vond ik erg gezellig. Ro heeft altijd wel wat te vertellen en dat zorgde ervoor dat ik ontspannen achter het stuur zat. Op een natuurlijke manier heeft Ro me leren autorijden. Nadat ik mijn rijbewijs had gehaald vond ik het niet eng om alleen te rijden, zoveel vertrouwen heeft Ro me gegeven. Bedankt Ro, voor alle leerzame uurtjes, je flexibiliteit en de gezelligheid!

Ervaring van Mara Hupkes

Toen ik de 1e les had bij Ro kreeg ik direct een goed gevoel. We begonnen heel rustig, zodat ik even goed kon wennen aan de auto en de situatie op de weg. Als iets minder goed ging met de lessen bleef Ro altijd heel rustig en hielp me goed. Ook als ik vragen had over bepaalde situaties op de weg of over de auto kon ik die altijd stellen, hij ging het dan rustig uitleggen. Vaak stopten we dan even zodat hij een goed en duidelijk antwoord kon geven, dat vond ik vooral erg fijn. 
Op het moment dat het praktijkexamen er aan zat te komen, bereidde Ro me daar goed op voor en nadat ik 1 keer gezakt was zorgde hij ervoor dat ik snel weer opnieuw examen kon doen. Ik heb het erg naar m'n zin gehad met de lessen, ik raad het zeker aan om de rijlessen via ROadwise te volgen.

Ervaring van Anouk Bourgonje

Ik kwam bij ROadwise terecht via mijn broer, die in één keer zijn rijbewijs had gehaald. Het bleek de eerste les al dat ik geen natuurtalent was, maar daardoor vond ik het niet minder leuk. Ro bleef gelukkig altijd geduldig, zelfs toen ik na een half jaar lessen vergat op de startknop te drukken bij het wegrijden en ik niet snapte waardoor de auto niet deed wat ik wilde. Nadat ik de eerste keer voor mijn praktijkexamen was gezakt, reden we de hele route nog een keer. We keken wat er niet goed was gegaan en na wat extra lessen werd ik steeds zekerder, waardoor ik het tweede keer wel heb gehaald. Naast de goede uitleg was het ook altijd gezellig, wat het rijden een stuk makkelijker maakt. Heel erg bedankt!

Ervaring van Aline Quist

RO IS EEN HELD
Ik ben terecht gekomen bij ROadwise doordat mijn vriendinnetjes Ro aanraadden. Elke les opnieuw vond ik echt super! Zo gestrest als ik soms achter het stuur zat, zo ontspannen zat Ro naast me. Het is voor ons erg fijn dat ROadwise lange dagen maakt, daardoor kan je genoeg lesuren in een week plannen. Ik raad echt iedereen ROadwise aan! Heb zo genoten van de lessen en zal zeker altijd enthousiast blijven wanneer ik deze rode BMW door Zwolle zie rijden. Ro super veel succes verder en ik ga onze ritjes best een klein beetje missen!

Ervaring van Lies Bouwknegt

Ik ben geslaagd! In één keer! Ik vond het examen eigenlijk heel makkelijk, terwijl ik van te voren erg zenuwachtig was. Toen ik in de auto stapte was het over. Ro heeft me het vertrouwen gegeven om te kunnen rijden. Heel rustig heeft hij alles uitgelegd en met me geoefend. Aan de dingen die ik moeilijk vond  hebben we extra aandacht besteed. Ro luistert naar je en legt goed uit. Je verveelt je nooit met hem naast je. Het was altijd makkelijk om een nieuwe afspraak met hem te maken, hij maakt gewoon tijd voor je vrij. Ro bedankt voor de fijne lessen!

Ervaring van Lotte Hupkes

Yes ook ik ben geslaagd!!! Ro is een zeer kundige instructeur. Hij is altijd in voor een geintje, is zeer flexibel en levert maatwerk. Thanks Ro je bent een topper en ik zal je bij iedereen aanbevelen. 

Ervaring van Kay Eggen

Ro bedankt voor de leerzame en gezellige rijlessen, in 2 weken mijn rijbewijs gehaald, geweldig! Je bent een topper, kan je iedereen adviseren! Bedankt bedankt bedankt!!!

Ervaring van Pauline Kappel

Ten eerste hartstikke bedankt voor alle leuke rijlessen! Het theorie pakket heeft mij ook erg geholpen, omdat het zoveel op het echte examen lijkt. En de praktijklessen zelf waren ook elke week weer gezellig! Bedankt voor de leuke lessen en ik ga je zeker aanraden!

Ervaring van Jordi van Veldhuizen

Hoi Ro! Het is alweer n tijdje geleden maar ik wil je nog wel bedanken voor de leuke tijd tijdens mijn rijlessen! Nu kan ik er lekker op los scheuren :) maar dan wel veilig natuurlijk.

Ervaring van Christian Wendt

Mijn ervaring bij ROadwie rijschool was vooral hartstikke leuk. Voordat ik begon met rijden in een auto had ik wel schrik en wist ik niet of ik het wel kon. Ik heb eerst proef lessen genomen bij andere rijscholen, ik wou gewoon een rijschool waar ik me het meest op me gemak voelde en iemand die het echt duidelijk aan mij leert. Nadat ik kennismaakte met ROadwise rijschool had ik eigenlijk meteen mijn beslissing genomen dat ik hier verder wou lessen. Ik raad ROadwise rijschool aan voor iedereen want je gaat echt auto rijden leuk vinden. Het belangrijkste is dat je je vooral goed, veilig voelt en autorijden moet gewoon leuk worden voor jezelf. Je moet er gewoon zin in hebben om te rijden. En omdat ik me op mijn gemak voelde heb ik gekozen voor ROadwise als rijschool. 

Ervaring van Yeliz Hirka

Na mijn 18e verjaardag mocht ik eindelijk gaan beginnen met lessen, ik had via via gehoord dat ROadwise een erg goede rijschool was met een gezellige rijinstructeur, en ja dit is zeker waar! Bij mijn eerste rijles kon ik nog helemaal niks en vond het super eng, maar al snel kreeg ik vertrouwen door Ro en ging het rijden steeds beter. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb nooit met tegenzin in de auto bij Ro gezeten. Ondanks mijn vertraging door de theorie die ik maar niet kon halen, bleef Ro altijd positief en bleef mij motiveren om te leren en door te zetten. Ro nogmaals erg bedankt voor alle leuke lessen, ik heb het erg naar mijn zin gehad en ben heel erg blij dat ik nu eindelijk mijn rijbewijs heb:) 

Ervaring van Charlotte Tillema

Op aanraden van mijn zusje ben ik bij Ro in de auto gestapt voor het volgen van autorijlessen. Tijdens de lessen geeft Ro duidelijke aanwijzingen en verbetert je, wanneer nodig, op een constructieve en positieve manier. Op deze manier zorgt Ro dat je met vertrouwen achter het stuur zit. Het resultaat? in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

Ervaring van Joël Cox

Een vriend van me had gelest bij Rijschool ROadwise en heeft me deze rijschool aanbevolen. Na de eerste les wist ik het meteen, hier wil ik lessen . Ro is een geweldige vent/instructeur. Je leert veel van hem maar je hebt ook veel lol. Je kunt bij ROadwise op een ontspannen manier je rijbewijs halen! Heb alles dan ook in 1 keer gehaald! Het was echt geweldig Ro bedankt!!

Ervaring van Marvin de Goede

Ik heb ROadwise gekozen voor de mooie auto natuurlijk! maar had al snel door dat er meer was dan alleen een mooie auto. Er was een instructeur die de rust hem zelf is. Waar je een vriendelijk praatje mee kan maken en in is voor een grapje. Precies wat ik nodig had. Ik wil Ro hartelijk bedanken voor zijn geduld, rust en vriendelijkheid waarmee hij jou het autorijden op de juiste manier aanleert. 

Ervaring van Tom Schoenmaker

Nog een X bedankt! Was wel leuk geweest, met jou rijbewijs halen was voor mij een groot plezier!

Ervaring van Jan Hodana

Op internet zat ik te kijken naar verschillende rijscholen die ik zou moeten kiezen. Meteen viel ROadwise mij op, een leuke BMW en een goede prijs. Na veel ervaringen gehoord te hebben was ik om. Ik had mij aangemeld en daar ben ik nog steeds blij om. 
Ik heb het erg naar mijn zin gehad in de lessen van Ro, erg gezellig maar vooral leerzaam. Ro heeft ontzettend veel geduld en dat is fijn. Ik heb altijd met plezier gelest. 
In het begin was ik erg benieuwd of het allemaal zou gaan lukken, maar bij Ro in de lessen hoef je je daar geen zorgen over te maken. Super bedankt voor alles! Dit gaat helemaal goed komen alleen op de weg!

Ervaring van Lisa van Doorn

Bedankt Ro en bedankt voor alles natuurlijk. Je was de best rijinstructeur.

Ervaring van Bart Oranje

Nogmaals bedankt voor de lessen Ro!
Ik heb met veel plezier bij je gereden. Er is altijd ruimte voor een grapje maar ook de rust die je uitstraalt, maakt dat ik ontspannen kon rijden. Daarnaast kon ik op de juiste momenten gewoon m`n vragen stellen en dat helpt! In 1 keer geslaagd, yeahhhhh. Ontzettend bedankt!

Ervaring van Amos de Jong

Ro super bedankt voor alle leuke lessen! In een keer gehaald! het rijden was super leuk en ook leuke gesprekken in de auto! Het belangrijkste is natuurlijk dat je veel leert, dat heb ik ook zeker gedaan! Veel succes en plezier nog met de volgende bestuurders!! Bedankt!! Van je beste rijder natuurlijk;) Emma

Ervaring van Emma Bergevoet

Op mijn 28e heb ik dan toch maar besloten dat het tijd werd om mijn rijbewijs te halen. Mijn broertje en zusje hebben allebei hun rijbewijs bij ROadwise gehaald, En na wat vergelijken op het internet en hun ervaringen kwam ook ik bij ROadwise uit. En het is zeker een aanrader! Het waren hele fijne lessen, je krijgt duidelijke uitleg en Ro blijft altijd rustig als er iets fout gaat. Dit zorgde er bij mij voor dat ik mij altijd op mijn gemak voelde!
Gelukkig zij het geen lessen waarbij de instructeur alleen maar wat zegt om instructies te geven, maar is er zeker plek voor een leuk gesprek en humor! Ook ben ik tijdens mijn 1e rijexamen meteen geslaagd en geniet in inmiddels een paar weken van mijn rijbewijs. Ro heel erg bedankt en ik zal jou zeker bij iedereen aanraden! 

Ervaring van Annick Huberts

Ik had wat rondgekeken en een proefles aangevraagd bij ROadwise. Ik voelde me direct op m'n gemak bij Ro. De lessen waren leerzaam en Ro neemt de tijd om uit te leggen. Ik vond het altijd relaxed rijden omdat Ro er geen druk op zet en hij heeft een fijne manier van feedback geven. Daarnaast kun je ook nog goed lachen met Ro. Ik beveel ROadwise zeker aan bij iedereen. Ik ben in een keer geslaagd voor m'n rijbewijs en dat heb ik zeker te danken aan Ro en de manier waarop hij de lessen geeft. 

Ervaring van Peter Goedhart

Zeker een aanrader! ! Hele fijne lessen, duidelijke uitleg en ro blijft altijd rustig als er iets fout gaat. Dit zorgde er bij mij voor dat ik mij altijd op mijn gemak voelde! Heel erg bedankt ro en ga onze lessen op vrijdag wel missen hoor haha! Succes in de toekomst met alles!

Ervaring van Annick Huberts

Zeer goede rijschool! Ro is en blijft in alle situaties kalm en dat is, niet alleen voor mij, erg prettig auto rijden. Zeker een aanrader dus. Natuurlijk onwijs bedankt voor alle lessen!

Ervaring van Alwin Bremer

Onwijs goeie rijschool , leerzame en leuke gezellige lessen , en in 1x geslaagd dankzij ro ! Hartstikke bedankt

Ervaring van Selena Boerman

En toen ging de bel, ROadwise stond voor de deur en ik zou nu zelf de auto in moeten stappen. Niet op de vertrouwde plek naast papa, maar zelf achter het stuur! Met knikkende knietjes liep ik naar de BMW en nam plaats naast instructeur Ro. Ik vond het dood eng om zelf te rijden, maar toen ik de straat uitreed merkte ik snel dat de manier waarop er werd les gegeven je zelfvertrouwen geeft in het verkeer. Nog geen 5 minuten later waren de knietjes gestabiliseerd, en zat ik op m’n dooie gemakje te cruisen. Fijne les auto, maar de instructeur die naast je zit geeft je goede instructies en laat loodst je zo het examen door. 

Ervaring van Thijs Nowak

Ik ben bij ROadwise gaan lessen omdat ik in Tilburg ging wonen, maar in de weekenden wilde blijven rijden in Zwolle. ROadwise was erg flexibel en daardoor de perfecte rijschool voor mij. Toen ik voor het eerst bij rijinstructeur Ro in de auto stapte had ik al een aantal lessen achter de rug. Ik wist dus al enigszins hoe ik moest rijden, maar goed was het nog niet. Ro en ik hadden meteen een goede klik en konden over van alles praten. Ik vond hem heel prettig lesgeven: als ik een fout maakte, kraakte hij me daar niet op af, maar legde hij me rustig en begrijpbaar uit wat ik de volgende keer beter kon doen. We hebben heel wat af gelachen en zo heeft Ro mij heel prettig door het verkeer kunnen loodsen. Dankzij hem heb ik mijn examen in één keer kunnen halen, wat tegenwoordig toch best een prestatie schijnt te zijn...Met mijn rijbewijs op zak zal ik zeker nog eens zwaaien als ik die bekende BMW voorbij zie komen met de grote L van ROadwise erop!

Ervaring van Floor Krijnen

Mijn ervaring bij ROadwise....Autorijden leek mij best eng, vooral de eerste keer. Toen ik op een avond de eerste les had, viel het allemaal reuze mee. Alles werd me duidelijk en rustig uitgelegd, zodat ik kon beginnen. In het begin ging het natuurlijk nog niet echt goed. Vooral bij kruisingen en voorrangswegen. Wat ik altijd heel prettig vond, is dat Ro altijd rustig bleef en na de tijd ergens stopte en de situatie nog eens uitlegde en vertelde hoe ik het de volgende keer beter kon doen. Desnoods reden we naar een ander soortgelijke kruising om het nog eens te proberen. Een chagrijnige bui bij Ro heb ik niet meegemaakt en dat maakt het rijden in Zwolle toch wat prettiger. Ik heb het rijbewijs in een keer gehaald en daar ben ik echt blij om, want dat hoor je niet zo vaak meer. Ik kan nu met genoeg zelfvertrouwen in mijn eentje de weg op en ik heb al veel kilometers gemaakt.!

Ervaring van Joyce Grootelaar